Vols ser pilot d'Air Catalonia?
Vols ser pilot virtual de la companyia? Informa't aquí dels requisits necessaris per a formar-ne part.

Necessites més informació? Envia'ns aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Està passant
Destinacions Air Catalonia

Què busquem?
Air Catalonia és una organització sense ànim de lucre amb l'objectiu de gaudir del món de l'aviació, i més concretament de l'aviació virtual a través dels simuladors de vol FS2004 i FSX. Voldríem remarcar, doncs, que Air Catalonia no ofereix cap servei real, i que per tant no podem atendre les sol·licituds de treball que més d'un cop hem rebut.

Busquem crear una aerolínia virtual que s'acosti tan com sigui possible a la realitat, agafant com a model de negoci el d'una companyia aèria tradicional. El disseny de les rutes es fa en funció de la competència real que hi ha a l'aeroport del Prat (Vueling, Ryanair, Air Europa, etc.); ja sigui operant rutes inexistents, o bé ampliant l'oferta de les que ja hi ha en funció dels horaris reals. I pel que fa a la flota, s'ha escollit centrar-la al voltant de la família Airbus A32X i el Bombardier Q400 per fer-la més realista, i a la vegada permetre cobrir un ventall de rutes més variat.

Us animem a fer-nos propostes per millorar la companyia, que l'equip directiu avaluarà. Ens les podeu enviar per , Facebook o Twitter.


Air Catalonia © 2013 - 2017