Vols ser pilot d'Air Catalonia?
Vols ser pilot virtual de la companyia? Informa't aquí dels requisits necessaris per a formar-ne part.

Necessites més informació? Envia'ns aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Està passant
Destinacions Air Catalonia

Història
Cap a finals de l'any 2003 va néixer la idea d'Air Catalonia com a una divisió d'una de les aerolínies més antigues en àmbit estatal, Euskalair. La idea era crear un hub a l'aeroport del Prat que servís a les principals destinacions estatals i europees juntament amb Euskalair, que operava principalment des de Bilbao-Loiu. Dins del grup Euskalair els pilots d'ambdues aerolínies podien volar els avions de les dues flotes sempre i quan els vols fossin amb codi compartit, obrint un ventall molt més gran de rutes.

La flota inicial estava composada per avions MD87, A32X, Dash8 i CRJ200, i a principis del 2004 vam rebre la llicencia IVAO com a aerolínia virtual. Un dels nostres pilots, en Cristian Mestres, periodista, va escriure un article sobre la companyia en un diari local de Barcelona.

A mitjans del 2005 l'aerolínia va crear la seva pròpia escola de vol anomenada Aerosabadell. Operava avionetes C172 i C182, i era dirigida per Damián Regueiro. Aerosabadell formava pilots novells de la companyia utilitzant una sèrie de cursos en format capítol i els integrants obtenien un títol acreditatiu.

El 2006 Air Catalonia va canviar de mans i va seguir activa fins al 2007/2008, quan va deixar d'operar oficialment.

Refundació

A principis del 2013 es va decidir refundar la companyia amb un caire més realista, operant de manera íntegra a través del software FS Airlines, i amb base a l'aeroport de Barcelona-El Prat. Al llarg de l'any 2014 es van ampliar les operacions als altres aeroports catalans amb rutes regulars en una segona base a Girona, vols estiuencs a Reus, i vols xàrter a Lleida durant la temporada d'esquí.

Premsa

Air Catalonia actualment és present a quatre xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i Youtube, on ens podeu seguir.

Aparicions d'Air Catalonia a la premsa:

Air Catalonia © 2013 - 2017